sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Kesäpitsaa kiitos!

Helteistä heinäkuun sunnuntaita! 

Kylläpäs kulunut viikko on hellinyt Suomea helteillä, nytkin varjon puolella mittari huitelee 27 asteessa.. Itse olen potenut viimeiset puolitoista viikkoa ärhäkkää kesäflunssaa ja toivon kovasti, että nyt loman alettua olisi pahin flunssakin päihitetty. 

Koska flunssa, niin jaanpa vasta nyt nämä joku aika sitten nappaamani pitsantekeleidemme kuvat.









































Toisessa eli katkarapupitsassa täytteenä tällä kertaa Mutti-pitsakastiketta, Pirkka valkosipuli-yrtti katkarapuja, kesäsipulia, oliiveja, mozzarellajuustoa ja juustoraastetta sekä vielä uunin jälkeen lisäsin päälle kevätsipulia, kirsikkatomaatteja sekä basilikaa. Lihaisessa versiossa täytteenä samaista Mutti-pitsakastiketta, kevätsipulia, mozzarellaa, oliiveja, kapriksia, ilmakuivattua kinkkua, juustoraastetta sekä paiston jälkeen lisättynä vielä basilikaa sekä kevätsipulia.

Tässä vielä hyväksi ja helpoksi todettu ohje pitsapohjaan.

Pikaisen pitsanpaistajan pohja
(ohjeesta tulee noin kaksi pellillistä pitsaa)

6 dl vehnäjauhoja
3 tl kuivahiivaa
3/4 tl suolaa
3 dl haaleaa vettä
1,5 rkl oliiviöljyä

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon vesi ja viimeisenä öljy. Kohota noin 30 minuuttia.

Helleterkuin Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että kommentoit :)