sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Viikonloppureissu Tampereelle

Helou!

Tampereen reissulta kotiuduttu ja iltapalaksi tällaisia nopeita mozzarella-tomaattileipiä. 

Tomaatti-mozzarellaleivät

1 kpl paistovalmita ciabattaleipiä
oliiviöljyä
punasipulia
tomaattia
mozzarella
suolaa
mustapippuria
basilikaa

Halkaise leipä ja voitele oliiviöljyllä. Levitä leivän päälle sipulirenkaat, tomaatti- ja mozzarellaviipaleet ja ripottele päälle suolaa sekä mustapippuria. Paista 250 asteessa noin 15 minuuttia. Koristele tuoreella basilikalla ja herkuttele.

Tampereen reissulla jäi kuvaamiset tällä kertaa vähemmälle, mutta monessa kivassa paikassa tuli jokatapauksessa piipahdettua. 

Kangasalalla piipahdettiin antiikki- ja sisustusliike Mirantikissa. Melko pieni liike, mutta täynnä ah niin ihania talonpoikaishuonekaluja (kuvia löytyy Mirantikin facebook-sivuilta). Hämeenlinnassa käytiin Tiirinkosken tehtaalla, tosi viehättävä paikka täynnä ihania sisustustavaroita...Suosittelen :)

Tampereelta löytyy muuten tosi ihana kukkakauppa Kukkaikkuna, joka kauneudessaan teki ainakin minuun vaikutuksen. Kaupasta löytyy kukkien lisäksi paljon kukkien suojaruukkuja, lyhtyjä, maljakoita ym.

Niin ja ne ruokapaikat... Voin suositella ainakin pientä 2H + k -ravintolaa sekä Trattoria-ravintolaa Tammerin puiston laidalla. Kummatkin paikat olivat tunnelmallisia tiiliseinineen ja ruoka oli hyvää :) Ja jos on liikkeellä Hämeenlinnassa sunnuntaina niin kannattaa päiväkahvit juoda ehdottomasti Kahvila Leivintuvassa herkullisen pannarin kera :)

No mutta sellainen viikonloppureissu, seuraavia reissuja odotellessa :) Mitäs kivoja ruoka-/sisustuspaikkavinkkejä teillä olisi jakaa Suomen maasta? :)

-Ansku

2 kommenttia:

  1. Tampereeseen ois mukava tutustua :) noita Design by-tekstiileitä myös siellä Haaparannan Homenord-liikkeessä, ihania!

    VastaaPoista
  2. Juu tuolla Tiirinkosken tehtaalla olis kyllä ollu vaikka mitä ihanaa... Myös noita Homenord-tekstiilejä hypistelin :)

    VastaaPoista

Kiitos, että kommentoit :)