perjantai 12. tammikuuta 2018

Valonpilkahduksia talveen

Joulukuusi sai lähteä loppiaisen myötä, mutta sisustusvalot ja kynttilät tuovat vielä valonpilkahduksia pimeisiin päiviin. Aurinkokin on näyttäytynyt meille kuluneella viikolla, joten sieltä se kevät taas tulee... :)

Merkittävän valonpilkahduksen sain myös eilen käydessäni kontrollikäynnillä sairaalassa. Vuoden ensimmäisessä postauksessa mainitsinkin viime syksynä kohtaamistani terveyteen liittyvistä haasteista. Kyseessä oli sydänkohtaus, tarkemmin sanottuna kammiovärinä, josta kuitenkin selvisin osaavien elvyttäjien, ensihoidon sekä sairaalahoidon ansiosta💓 Kaikille heille suuri kiitos tästä! 

Syytä sydänkohtaukselle ei tiedetä vieläkään täysin varmasti, mutta vahvana epäilyksenä on joskus aiemmin sairastamani sydänlihastulehduksen sydämeen jättämä arpeuma. Eilen kuitenkin lääkäri siis totesi, että kaikki näyttäisi tällä hetkellä olevan kunnossa ja tuo kainalon alle asennettu tahdistin toimii nyt henkivakuutuksena vastaavien tapahtumien varalle. Nykyajan lääketiede on kyllä uskomattoman ihmeellistä ja elämä voi olla niin pienestä kiinni... Terveyttä oppii arvostamaan vasta, kun sen on menettää, samoin jokaista uutta päivää, johon saa herätä...Ehkä kliseistä, mutta silti täysin totta!

Valoa viikonloppuusi!

💓:lla Ansku





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että kommentoit :)