maanantai 11. elokuuta 2014

Kesälomamuistelut osa II :)



















Moikka!

Kesäkuussa sain vihdosta viimein maisterin paperit ja juhlistimme tuon urakan päättymistä maisterikahveilla kotiseudulla perheen, ystävien ja sukulaisten kanssa :) Ihanat juhlat, joista suuri kiitos vieraille!

Muutama kuva tarjoiluista. Makeana kahvileipänä vadelma-limettijuustokakkua, mutakakkua, maailman parasta suklaakakkua sekä lapsia ajatellen lisäksi mokkapaloja ja cookieseja. 

Vadelma-limettijuustokakun ohjeen tein kaksinkertaisena (kaksi kakkua) ja jälkeenpäin huomasin hieman muutelleeni reseptiä eli käytin kahteen kakkuun ohjeessa mainitun määrän limeä ja liivatelehteä :) Kakut onnistuivat silti hyvin, joten liivatteen ja limen määrää voi halutessaan siis hieman vähentääkin reseptissä mainituista määristä :) Suolaisena kahvileipänä oli tarjolla poropiirakkaa, savulohipannukakkua sekä lasten suosikkeja juustotikkuja.

Ja ihanaa, kun äidin puutarhasta löytyi kaikki tykötarpeet koristelua varten: tuoreet vadelmat ja pensasmustikat, yrtit ja jopa muratinoksa, jolla pöytä on koristeltu :)







Vadelma-limettikakku

Mutakakku

Savuporopiirakka

Lapsille tietysti mokkapaloja :)

Savulohipannukakku
Nautiskellaan kesäpäivistä!
- Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että kommentoit :)